Language Language Language
Homepage/Conferense
Velkommen til Olaibua

Nordkappferie - et annerledes møtested

Nordkappferie er en familiedreven turistbedrift med fokus på overnatting, servering, kurs, konferanse og ekstraordinære opplevelser. Vi og anlegget vårt er plassert i fiskeværet Gjesvær, som ligger 35 km fra Nordkapp. Vi leier ut 3 leiligheter med god standard, hyggelig atmosfære og en fantastisk panorama utsikt mot fuglefjellene "Gjesværstappan". I tillegg til dette tilbyr vi i vår nyoppussede og maritime egnerbu "Olaibua" møterom og kurslokale, i tillegg til matservering av lokal mat og kortreiste råvarer. Nordkappferie er åpent året rundt. Her har du et perfekt utgangspunkt for å oppleve Gjesværstappan og den fantastiske naturen rundt Gjesvær. 

 


  1 / 7 
 
 
 


Her kan du oppleve et levende, men samtidig stille og fredelig fiskevær, hvor du kommer nært på naturen. Våre kunder beskriver et opphold på Nordkappferie som et behagelig avbrekk i en hektisk hverdag, kombinert med fantastiske naturopplevelser i det vakre fiskeværet Gjesvær. Møter og konferanser kan kombineres med storslåtte opplevelser, bokstavelig talt rett utenfor døren og på kaikanten.


Mat og drikke i Olaibua
I vår maritime restaurant Olaibua, kan vi arrangere møter for opptil 40 personer. Olaibua er lokalisert på kaia, i spektakulære omgivelser med panoramautsikt mot fuglefjellene Gjesværstappan. Vår restaurant legger vekt på lokale og ferske råvarer. Menyen vår varierer i takt med de råvarer som er tilgjengelig i de ulike sesongene.


Aktiviteter og ting å gjøre i Gjesvær
Et opphold ved Nordkappferie er et perfekt utgangspunkt for å oppleve fiskeværet Gjesvær. Her kan en velge mellom en mengde aktiviteter - blant annet fuglesafari, havfiske, turstier og naturopplevelser, i tillegg til at Nordkappferie ligger nært Nordkapp-platået.

Vi skreddersyr gjerne et arrangement i henhold til dine ønsker og behov.
Ta kontakt med oss på e-postpost@nordkappferie.no, eller på telefon: +47 940 58 675 for et uforpliktende tilbud.

Language Norsk - NorwegianLanguage English - EngelskLanguage German
Web levert av CustomPublish AS