Språk Språk Språk
Startside/Overnatting

Overnatting

Nordkappferie har tre leiligheter til utleie i maritime omgivelser. Alle leilighetene ligger idyllisk til med panoramautsikt mot de berømte fuglefjellene Gjesværstappan, på den mest solrike beliggenheten. 

Her kan du bo midt i et levende fiskevær og du har et fantastisk utgangspunkt for å oppleve Nordkapp og resten av Magerøya. Våre gjester kan også fritt benytte grillhytte for hyggelige sammenkomster, matlaging, eller bare kaffekos og avslapping til levende varmen fra grillen.
I rorbuen Olaibua har vi restaurant og møtelokale som kan tilby middagsselskaper på forespørsler, møter, pubkvelder, kafé og andre arrangement.

 

Leiligheter ved Nordkappferie:

Jacuzzi 1

Leilighet med jacuzzi og sauna

Unn deg et opphold i vår leilighet med velvære som sauna, boblebad og flott utsikt mot Gjesværstappan. Rorbua fra 1949 har tidligere vært benyttet til å drive fiske i vår familie, hvor deler av rorbua fortsatt benyttes til dette den dag. Her ligger historien om norsk kystkultur og fiskeriene i veggene og omgivelsene.

Vi har lagt stor vekt på å beholde den maritime atmosfæren, derfor vises historien til fiskeri og kystkulturen gjennom gamle gjenstander og fotoutstilling fra år 1930 og fram til 1970-tallet.

Beskrivelsen fortsetter under bildeserien

Les mer... Book online
hus fra nedsiden

Leilighet "Stappan" med sjøutsikt

I vårt hjemmekoselige hus kan du leie deg inn i en større leilighet med fire soverom. Denne leiligheten befinner seg i andre etasje av "Bestemorhuset". I renoveringen av huset har vi lagt vekt på å beholde den gode atmosfæren og en hyggelig og hjemmekoselig stil. Det er viktig for oss at våre gjester skal føle seg hjemme.


Beskrivelsen fortsetter under bildeserien

Les mer... Book online
Leilighet nede utsikt_300x225

Leilighet "Stauren" med sjøutsikt

I vårt hjemmekoselige hus er kan du leie deg inn i en mindre leilighet med tre soverom. Denne leiligheten befinner seg i første etasje i "Bestemorhuset". I renoveringen av huset har vi lagt vekt på å beholde den gode atmosfæren og en hyggelig og hjemmekoselig stil. Det er viktig for oss at våre gjester skal føle seg hjemme.

Beskrivelsen fortsetter under bildeserien

Les mer... Book online
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk German
Web levert av CustomPublish AS